Palautuskäytäntö

Tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. 

Jotta voimme hyväksyä palautuksen, tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin vastaanotit sen, käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Otathan huomioon, että Inari tuotemerkillä varustettu pahvilaatikko ja Inari tuotemerkillä varustettu satiinipaperi ovat osa tuotetta ja ne on palautettava vahingoittumattomina. Otathan huomioon sovittaessasi tuotetta, ettei tuotteeseen tartu esimerkiksi eläinten karvoja, hiuksia, tahroja taikka tuoksuja. Emme ole velvollisia korvaamaan ja hyväksymään asiakaspalautuksena tuotteita joita on käytetty tai vahingoitettu.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@vokantgroup.fi. Lähetämme sinulle ohjeet kuinka ja mihin paketti lähetetään.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä palautuskysymyksissä osoitteessa info@vokantgroup.fi.

Vahingot ja ongelmat 

Tarkasta tilauksesi vastaanotettaessa ja ota heti yhteyttä meihin, jos tuote on viallinen, vaurioitunut tai jos vastaanotat väärän tuotteen. Mikäli huomaat tuotteen saadessasi, että se on vioittunut kuljetuksen yhteydessä, teethän asiasta heti vahinkoilmoituksen noutopisteessä ja ilmoitat viipymättä asiasta meille osoitteeseen info@vokantgroup.fi.

Poikkeukset 

Tietyn tyyppisiä tavaroita ei voida palauttaa, kuten räätälöityjä tuotteita (kuten erikoistilauksia tai personoituja ​​tuotteita). Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Vaihto-oikeus 

Tuotteillamme ei ole vaihto-oikeutta. Mikäli haluat uuden tuotteen tilaamasi tuotteen tilalle, noudata yllä olevia palautusohjeita ja tee uusi tilaus normaalisti verkkokaupassamme.

Hyvitykset 

Ilmoitamme sinulle, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautuksesi. Hyväksyttyämme palautuksen, hyvitämme sinulle palauttamasi tuotteet maksutapasi mukaisesti. Mikäli tilattujen tuotteiden yhteissumma on tilatessa yli 150€ (arvo joka on oikeuttanut ilmaiseen toimitukseen) ja haluat palauttaa vain osan tilauksestasi niin, että jäljelle jäävän tilauksen arvo on tämän jälkeen alle 150€, vähennämme silloin palautettavasta summasta toimituskulut 5€.